Krajalnica horeca 250

http://se.healthymode.eu/ling-fluent-snabbt-och-effektivt-att-lara-sig-ett-frammande-sprak-online/

Krajalnica do sera to danie gastronomiczne używane także w placówkach restauracyjnych kiedy również marketach spożywczych. W grup firmy kwalifikują się na zakup urządzenia będącego do cięcia sera i wędlin. Należy jednakże pamiętać, że krajalnica do sera powinna mieć teflonowe ostrze zapobiegające przyklejaniu się plastrów sera do noża.

Gdzie spotkamy krajalnicę? Krajalnice używane w zakładach gastronomicznych takich jak restauracje, firmy cateringowe, zakłady zbiorowego żywienia wyróżniają się dużo większą wydajnością niż urządzenia przeznaczone do praktyce w magazynie, gdzie traktowane są również do cięcia mniejszych ilości towarów. Przypadkiem są hipermarkety, gdzie sery krojone są nie dopiero na żądanie klienta, ale także sprzedawane w formie krojonej na działach samoobsługowych.

Krajalnice do sera Krajalnica do sera powinna zapewniać prostotę i sprawność pracy dzięki wysokim nożom oraz umożliwiać krojenie grawitacyjne, podczas którego gotowe plasterki stawiają się w z głowy danym miejscu. Jeżeli krojony produkt ma być pakowany w projekcie dalszej sprzedaży możemy ustawić ilość potrzebnych plastrów, jaka będzie przenoszona przez urządzenie. Istnieje zatem możliwość posiadana przez urządzenia automatyczne. Końcówkę produktu również możemy wygodnie kroić stosując w tym końcu nasadkę dociskową dodaną do urządzenia. Zakres regulacji grubości krojonych plastrów ma od 0 do 28 mm. Wymiary ostrza wynoszą zwykle 250 do 300 mm. Szczególnie ważne jest też zapewnienie bezpieczeństwa pracy użytkownika oraz uniknięcie nadmiernego obciążenia pracownika, aby nie powodować nadmiernego zmęczenia spowodowanego długim czasem obsługiwania urządzenia. Krajalnice do sera w grupie zrobione są z aluminium - czynniki mające relacja z artykułami żywnościowymi z anodowanego aluminium, a substancja z aluminium lakierowanego. Dzięki temuż są one mniejsze, ale jeszcze zapewniają użytkownikowi stabilność podczas pracy.